Pictures!



Här började vår resa. Vandrarhemmet i Utansjö med Jimmie som sitter utanför vid rökplatsen.
Vi flyttade ut dit för ca 2 veckor sen när vi tömde lägenheten i härnta.



Efter många om och men lyckades vi ta oss till Sundsvalls tågstation med all packning. Good for us. Som ni ser så är det rätt lite xD



Mia och Triss på tåget. Våra väskor står lite överallt i tågvagnen och Triss ligger och smygfiser, bigtime funny!



Jimmie sitter och nördar med datorn vid första sittplatsen utan el. Men som tur var så hittade jag mycket bättre platser där man slapp åka baklänges och som hade el!

Nu ska vi fortsätta resan mot BURRE! Ny update kommer på tåget mot Stockholm eller på Arlanda. Hejhopp!

Etapp 1

Hej allihopn!
Vi håller på att sprida ut våran blogg nu bland alla nära und kära, så det är banne mig bäst att ni följer den nu! Det kommer att ta låååång tid innan vi ser er igen.

Dagen D började inte bra. Vi kommer knappt ha tid att sova på 3 dygn för allting som händer under resan, och klockan 9 imorse började fixarna att borra/slipa/mörda någon i lägenheten under oss på vandrarhemmet. Men sömn är ju för mesar.

Klockan 1 drog vi första svängen in till härnösand för att posta en bunt med paket som förhoppningsvis kommer att anlända till huset i houston, därefter tillbaka till utansjö för att plocka upp mig, Triss (tha dog) och alla våra resväskor.

Justja, vi som reser nu är Jimmie, jag (Kela), Mia (Jimmies mamma) och Triss. Bilder kommer lite då och då, vi är ju trots allt på resande fot just nu och el är inte en självklarhet.

Glada gubbar på tåget! Som vi åker på just nu, vi är nu på G mot Gävle där vi ska möta BURRE :D och byta tåg.
Pusshejs!

Manliga Texasbloggen FTW!

Hell yeah!

Följ våran legendariska resa till Texas... som kela ska skriva om.. jag orkar faan inte :P

jaja, hejs

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0