Dag 3 i Oklahoma

Igar var en riktig slo dag.
Vi satt mest har inne i det svala huset och kollade pa film och at chips, haha, precis som i Sverige. Men vi hann med en svang till sjon som finns har i narheten dar man kan bada och hundarna ocksa kan bada. Triss alskar ju vatten sa hon kastade sig i pa direkten. Bob behovde lite overtalning sa det slutade med att Todd lyfte upp honom, gick ut i vattnet en bit och hivade ut honom. Haha, lilla Bob sag sa chockade ut men simmade pa jattebra och tog sig in till stranden sjalv igen. Sen satte han sig och surade bredvid mig som inte heller badade. Men i slutet gick han i vattnet igen, det verkar vara okej sa lange han bottnar.

Det var en del fastingar och spindlar inne i huset igar, sa vi fick en genomgang om hur man drar ut fastingar och vilka spindlar som ar giftiga. Tydligen sa ar det i princip bara de med stor, fet rumpa som ar giftiga. Dom stora och hariga ar harmless.

Igar hamtade Jimmies, hans farfar och Todd en flyttlastbil, sa idag ska vi packa in alla grejer som ska med tillbaka till Houston. Jimmie och hans farfar raddade 2 skoldpaddor igar!

Kommentarer
Postat av: Fredrik Lundberg

Hej Mikaela, Det här är nått dom missat att berätta om i korpdalsmagazinet. Nu får du fylla i lite vad det är ni gör, ska ni flytta "over there"?



///Fredrik

2010-06-06 @ 20:01:03
Postat av: Burre

Spindlar! Usch! Läskigt! xS Det börjar krypa i kroppen på mig bara av att läsa om stora giftiga spindlar! xD

2010-06-07 @ 00:32:00
URL: http://burreritar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0